S-au rasturnat cu mopedul intr-un sant din Adancata


Intră acum și în grupul de

Un tânar, pasager pe un moped a fost transportat la spital dupa ce s-a rasturnat într-un sant. Potrivit IPJ Suceava, duminica seara, în jurul orei 22.30, politistii au fost sesizati despre faptul ca la Spitalul Judetean „Sf. Ioan cel Nou” Suceava a fost adusa o persoana ce a fost victima unui accident de circulatie care a avut loc în comuna Adâncata.

Astfel, L. Gheorghita, în vârsta de 18 ani din comuna Adâncata, a declarat ca în jurul orei 18.30 se deplasa ca pasager pe mopedul marca „Piagio”, condus de M. Petru, în vârsta de 26 ani localnic, care la un moment dat a pierdut controlul asupra directiei de mers si s-a rasturnat în sant. Potrivit politistilor, L. Gheorghita a suferit leziuni pentru care necesita cca 10 zile îngrijiri medicale.

Pentru continuarea cercetarilor a fost cautat M. Petru, iar la locuinta acestuia a fost gasita concubina lui care a declarat ca M. Petru nu iese din casa întrucât acuza dureri, refuza îngrijirile medicale si nu doreste sa fie audiat.

Cercetarile fata de acesta continua sub aspectul savârsirii infractiunilor de parasire a locului accidentului fara încuviintarea organelor de politie si vatamare corporala din culpa.


Intră acum și în grupul de