FC Cetatea : Leuciuc si Lupu, dati cu imprumut la Rapid CFR


Intră acum și în grupul de

Conducatorii Cetatii au ajuns luni, la o întelegere cu omologii lor de la Rapid CFR în privinta transferului mai multor jucatori la gruparea ceferista. Într-o prima faza a colaborarii, formatia de pe Areni va ceda sub forma de împrumut un numar de sase fotbalisti: Vladut Leuciuc, Bogdan Lupu, Florin Corneanu, Alex Amariei, precum si juniorii Catalin Golofca si Eusebiu Jalba.
„Sunt jucatori tineri care trebuie sa acumuleze cât mai multe meciuri în picioare, astfel ca am decis sa-i cedam pentru un sezon la Rapid CFR.  În Liga a III-a au sanse mult mai mari sa prinda un loc de titular”, a precizat antrenorul Cetatii, Marian Pana.
Cei mai afectati de decizia bancii tehnice sucevene au parut a fi Bogdan Lupu si Vladut Leuciuc, jucatori ce au adunat pe parcursul sezonului trecut 44 de prezente în tricoul formatiei de pe Areni. Cei doi au parasit în cursul diminetii de luni antrenamentele conduse de Marian Pana, urmând ca în cel mai scurt timp sa se alature gruparii rapidiste.

În urma acestor mutarii, actualul lot al „galben-albastrilor” numara 26 de fotbalisti, conducerea clubului anuntând ca este posibil sa mai renunte la câtiva jucatori pâna la plecarea în stagiul de pregatire de la Vatra Dornei.


Intră acum și în grupul de