Contrabandist de țigări rănit după ce a intrat cu mașina într-o magazie în Falcău în timp ce era urmărit de polițiștii de frontieră. Polițiștii au chemat ambulanța pentru a-l prelua pe rănit


Intră acum și în grupul de

Un contrabandist de țigări a fost rănit, joi după amiaza, după ce a intrat cu mașina într-o magazie în localitatea Falcău după ce a pierdut controlul volanului în timp ce era urmărit de polițiștii de frontieră.

Potrivit Poliției de Frontieră Suceava, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Brodina, au efectuat semnalele regulamentare pentru a opri la control pe raza localităţii Falcău un autoturism marca Volvo S60, înmatriculat în Marea Britanie.

Șoferul a ignorat semnalele polițistului de frontieră, fapt pentru care polițiștii au trecut la urmărirea mașinii, iar după aproximativ 300 de metri, a pierdut controlul volanului, a ieșit de pe partea carosabilă, intrând cu   mașina într-o magazie care se afla pe marginea drumului.

La fața locului, polițiștii de frontieră au solicitat prin Serviciul de Urgență 112 o ambulanță care a procedat la transportarea conducătorului auto la Spitalul municipal Rădăuți pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Din primele verificări, în autoturism au fost observate mai multe colete cu țigări care împreună cu mașina urmează a fi transportate la sediul sectorului pentru continuarea cercetărilor.

 În urma efectuării unui control amănunțit asupra autoturismului au fost descoperite 7 baxuri, care conțineau 3.410 pachete cu țigări de proveniență ucraineană, marca Marble, în valoare de aproximativ 40.000 lei.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de contrabandă și vătămare corporală din culpă.

Totodată, autoturismul marca Volvo, în valoare de 2.000 lei, folosit la transportul țigărilor a fost indisponibilizat la sediul poliției de frontieră, până la finalizarea cercetărilor.

În continuare, se desfășoară activități specifice sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuți, urmând ca la final să fie luate măsurile legale ce se impun.

 


Intră acum și în grupul de