In cantonamentul de la Campulung Moldovenesc : Lovin este in silenzio stampa


Intră acum și în grupul de

> Exilat în urma cu câteva zile la echipa a doua a Stelei, mijlocasul Florin Lovin se afla de ieri în cantonamentul „satelitului” de la Câmpulung Moldovenesc. În timp ce colegii sai se pregatesc la Flachau (Austria) pentru debutul în noul sezon competitional precum si pentru dubla mansa din turul III preliminar al Ligii Campionilor, Lovin se antreneaza cot la cot cu Roiu, Abuzatoaie sau Prunescu.

Începând de marti, mijlocasul în vârsta de 26 de ani nu mai face parte din lotul Stelei. Lovin a fost anuntat ca nu mai intra în vederile antrenorului Marius Lacatus si ca trebuie sa se prezinte la echipa a doua, aflata de luni în cantonament la Câmpulung Moldovenesc. Zis si facut. Ex-bacauanul era ieri prezent la antrenament alaturi de junii Stelei. Întrebat daca i se pare corecta decizia finantatorului de a-l trimite la Steaua II sau cât crede ca va dura „exilul” sau la echipa a doua, Lovin a precizat: „Nu vreau sa comentez nimic! Nu am voie sa vorbesc!”.  

Cum a ajuns Lovin în aceasta situatie?

La antrenamentul de luni seara, Lovin a fost distrat si pus mai mult pe glume. Lacatus i-a reprosat acest lucru, iar între cei doi a avut loc un schimb de replici dure. La finalul sedintei de pregatire, „Fiara” si elevul sau au mai purtat o discutie. „Sa-ti fie clar, vreau sa te potolesti! N-o sa-ti mai accept niciodata astfel de iesiri!”, i-a transmis Lacatus lui Lovin. Conform Gazetei Sporturilor, în momentul în care a ajuns în vestiar, Lovin a avut o iesire nervoasa: „Ce antrenor mai e si asta?! Sa ma mai lase în pace!”. Aceste lucruri au ajuns la urechile lui Lacatus, care l-a anuntat imediat ca nu mai face parte din planurile sale pentru sezonul urmator. „Lovin tot vocifera pe la antrenamente si de aceea a fost trimis la echipa a doua. Nu este normal sa aiba o asemenea atitudine fata de Lacatus. Cine e el sa-i raspunda antrenorului?”, a explicat miercuri, Gigi Becali.

Si Cristocea este la Steaua II  

Un alt jucator cunoscut, care se antreneaza deocamdata cu Steaua II, este si ex-constanteanul Vasilica Cristocea. Cei doi fotbalisti ar putea fi vedele „satelitului” în viitorul sezon al Ligii a III-a. Ajuns în anul 2006 în curtea Stelei, Cristocea a evoluat pentru ros-albastri timp de doua sezoane, adunând 46 de meciuri în care a marcat 6 goluri.  

Steaua II ar fi interesata de un amical cu Cetatea Suceava

Echipa a doua a clubului din Ghencea va ramâne la Câmpulung Moldovenesc pâna pe 19 iulie. Antrenorul Gigel Gheorghe a precizat ca, în aceasta perioada, formatia sa nu are programat niciun meci amical. Tehnicianul bucurestenilor s-a interesat si de calendarul formatiei Cetatea Suceava spunând ca si-ar dori un meci de verificare în compania echipei antrenate de Marian Pana în conditiile în care acest joc s-ar desfasura în Câmpulung Moldovenesc sau în apropiere. O alta formatie care ar putea evolua într-un joc de pregatire contra „satelitului” Stelei este Aerostar Bacau. 


Intră acum și în grupul de