FC Cetatea : Victorie in amicalul cu Aerostar


Intră acum și în grupul de

Aerostar Bacau – Cetatea Suceava 0 – 2 (0 – 0)

Cetatea si-a continuat seria meciurilor de verificare din aceasta vara cu o victorie pe terenul celor de la Aerostar Bacau. Aflata în plin program de pregatire a viitorul sezon, echipa suceveana a intrat mult mai hotarâta pe gazon, iar Gurita a trecut în doua rânduri pe lânga deschiderea scorului. „Aviatorii” au replicat prin Catalin Cursaru, vedeta gazdelor fiind principalul pericol pentru poarta aparata de Rohetki.

„Galben-albastrii” si-au accentuat dominarea odata cu startul partii secunde, iar ceea ce nu au reusit atacantii suceveni a izbutit unul dintre fundasii bacauani – sa dezmorteasca tabela. A gresit însa poarta si Cetatea a preluat conducerea cu 1-0. Elevii lui Marian Pana aveau sa-si dubleze avantajul în minutul 68 printr-un sut la vinclu trimis de Colban.

Fluierul final a consemnat a treia victorie înregistrata de formatia suceveana în fata celor de la Aerostar, dupa cele doua succese din sezonul trecut: 1-0 pe „Areni” si 3-1 la Bacau.

Antrenorul Marian Pana a început întâlnirea de ieri cu urmatoarea formula de joc: Rohetki – Zaharie, Streinu, Nicolau, Cotolan – Martin, Pavel, Celpan, Cojenel – Gurita, Dragan. Dupa pauza au mai intrat: Gheorghe, Ungureanu, Bernard, Ionescu, Onciu, Ailenei, Apetri, Moldovan, Negru, Colban, Homneac, Galearschi si Apostol, ultimul fiind un mijlocas de 21 de ani venit în probe de la Bucovina Radauti.

În urmatoarea partida pe verificare, Cetatea se va deplasa, vineri, la Gura Humorului pentru un joc amical cu gruparea vrânceana FC Panciu.


Intră acum și în grupul de