FC Cetatea : Schimbare de obiectiv


Intră acum și în grupul de

Antrenorul Marian Pana a recunoscut ca obiectivul stabilit pentru viitorul sezon de Liga a II-a – o clasare între primele 6 locuri ale seriei – este o tinta greu de atins în conditiile actuale de la Cetatea. „Obiectivul nostru este un pic cam fortat. Desi în contractul meu este specificata o clasare pe locurile 1-6, trebuie sa recunoastem ca doar o conjunctura favorabila ne-ar aduce în fruntea clasamentului la finalul sezonului viitor. Nu cred ca ar fi o tragedie sa terminam între primele zece echipe ale seriei, atât timp cât reusim sa punem bazele unei echipe competitive care poate ataca promovarea peste doi ani”, a declarat Marian Pana.

Reactia tehnicianului sucevean este motivata în principal de situatia financiara delicata cu care s-a confruntat în ultima perioada gruparea de pe „Areni”, când oficialii clubului s-au vazut nevoiti sa renunte atât la o mare parte dintre jucatorii vizati pentru un eventual transfer, cât si la stagiul de pregatire din Austria. „Îmi pare rau ca nu am reusit sa ducem la bun sfârsit o mare parte dintre lucrurile pe care le-am propus în aceasta vara. Vom avea o misiune destul de dificila în sezonul viitor, în conditiile în care nu mai putin de 7 echipe din seria noastra si-au exprimat dorinta de a promova pe prima scena”, a precizat acelasi Marian Pana

Tehnicianul „galben-albastrilor” considera ca lupta pentru promovare se va duce între formatiile Ceahlaul Piatra Neamt, Petrolul Ploiesti, Concordia Chiajna, Sportul Studentesc, Progresul Bucuresti, CSM Ploiesti si Prefab Modelu.

FC Ena Fagaras, noua colega de serie

FC Ena Fagaras este ultima formatie care a reusit sa-si asigure prezenta în viitorul sezon de Liga a II-a. Gruparea brasoveana va evolua la matineu în urma asocierii cu Lotus Baile Felix, echipa promovata în esalonul secund la finalul campionatului trecut. Patronul formatiei ardelene, Iulian Capeti, a realizat zilele trecute si primele mutari în organigrama clubului. Astfel, în functia de presedinte al gruparii din Fagaras a fost numit Mircea Crainiciuc, fost director sportiv la Foresta Suceava si Farul Constanta, în timp ce banca tehnica va fi asigurata de Octavian Grigore, aflat pâna nu demult în postura de antrenor la Petrolul Ploiesti.

Seria I (componenta neoficiala)

1. Cetatea Suceava

2. Ceahlaul Piatra Neamt

3. Petrolul Ploiesti

4. Prefab Modelu

5. Concordia Chiajna

6. Forex Brasov

7.  Dunarea Giurgiu

8. Delta Tulcea

9. FC Botosani

10. Dinamo II Bucuresti

11.  Progresul Bucuresti

12. Sportul Studentesc

13. FCM Câmpina

14. FCM Bacau

15. FC Snagov

16. CSM Ploiesti

17. CS Buftea

18. FC Ena Fagaras
 


Intră acum și în grupul de