Amical : Rapid CFR, la prima victorie din aceasta vara


Intră acum și în grupul de

Rapid CFR a obtinut marti primul succes din actuala perioada de pregatire, scor 6-3, pe terenul formatiei Cetatea Târgu Neamt. Trupa pregatita de Bogdan Tudoreanu s-a instalat în jumatatea adversa înca din debutul meciului, astfel ca pâna la pauza ceferisti au reusit sa marcheze de doua ori prin Stamate si Lupu. Jocul avea sa se deschida si mai mult în repriza secunda, când Golofca, Bucaciuc, M. Tudoreanu si Romaniuc au trecut în contul formatiei sucevene alte patru goluri.

„Sunt multumit ca am reusit sa conducem în permanenta pe tabela de marcaj, în conditiile în care am rulat întreg lotul de jucatori aflat la dispozitie. Sper ca fotbalistii ajunsi în aceasta saptamâna la noi sa se integreze cât mai repede si sa aduca un plus de valoare echipei”, a precizat antrenorul Bogdan Tudoreanu.

Gruparea rapidista s-a întarit zilele trecute cu sase fotbalisti de la divizionara secunda, Cetatea Suceava, doi dintre ei, Lupu si Golofca, reusind de altfel sa debuteze cu gol în tricoul alb-visiniu.

Rapid CFR a început partida în urmatoarea alcatuire: Pascal – Leuciuc, Sevaciuc, Bejenariu, Spatar, Azaharioaie, Golofca, M. Ciobanu, Romaniuc, Stamate si Lupu. Pe parcursul reprizei secunde a fost rulat întreg lotul de jucatori.

Ceferistii vor evolua în urmatoarea partida de verificare pe terenul celor de la Juventus Falticeni într-un amical programat sa se desfasoare sâmbata.


Intră acum și în grupul de