Fotbal : Razvan Lucescu este cel mai bine platit antrenor roman din Liga I


Intră acum și în grupul de

Cu toate ca acum un an de zile a luat o hotarâre destul de surprinzatoare, Razvan Lucescu are toate motivele sa fie bucuros ca a semnat cu FC Brasov. Lasând la o parte faptul ca a reusit promovarea în primul esalon, fostul tehnician al Rapidului a primit un „cadou” consistent din partea patronului: un salariu anual de 400.000 de euro, care îi confera lui Razvan Lucescu primul loc în topul celor mai bine platiti antrenori români din Liga I.
Se pare ca finantatorul Ioan Neculaie a fost mult prea fericit ca echipa pe care o patroneaza se va duela din nou cu granzii campionatului intern. Asadar, boss-ul brasovenilor a hotarât sa îi dubleze salariul tehnicianului, pentru a fi sigur ca acesta nu va pleca la Dinamo sau la Rapid.

Cu toate acestea, informatia nu a fost confirmata de Razvan Lucescu. „Nu vreau sa vorbesc despre salariul meu, care în plus e si confidential. Au tot fost zvonuri care au adus în discutie sume prea mari fata de ceea ce e în realitate si acum vad ca se întâmpla la fel. Pot doar sa spun ca sunt multumit de banii pe care îi câstig la Brasov”, a declarat antrenorul pentru Cotidianul.
Astfel, „Il Luce Junior” l-a surclasat pe Ioan Andone în clasamentul celor mai bine platiti antrenori români din Liga I. Pâna la decizia lui Neculaie de a-i mari salariul lui Razvan Lucescu, „Falcosul” era în fruntea topului, cu cei 300.000 de euro câstigati în fiecare sezon la CFR Cluj. Totusi, liderul absolut al competitiei interne ramâne Jose Peseiro, care îsi rotunjeste anual conturile cu un milion de euro. Iar aceasta suma reprezinta salariul fix, caci bonusurile de obiectiv i-ar putea dubla cu usurinta veniturile în fiecare sezon…


Intră acum și în grupul de