PSD spera in revigorare pe scena politica


Intră acum și în grupul de

Prim-vicepresedintele organizatiei judetene a PSD Suceava, europarlamentarul Catalin Nechifor, a declarat miercuri ca organizatia suceveana va încerca la alegerile parlamentare din toamna acestui an sa revina pe prima pozitie politica în judet. Acesta a aratat ca PSD Suceava îsi propune sa obtina cel putin scorul electoral din 2004, respectiv cinci deputati si doi senatori.

Catalin Nechifor a explicat ca în urma alegerilor locale din acest an, PSD Suceava a câstigat 48 de mandate de primar din totalul de 114, iar organizatia judeteana a obtinut locul 13 în ierarhia nationala PSD.  

„Acest fapt ne determina ca în toamna sa încercam sa recuperam prima pozitie politica la nivel de judet”, a afirmat Catalin Nechifor. Prim vicepresedintele PSD Suceava a mentionat ca, de fiecare data, organizatia suceveana a adus o zestre electorala substantiala pentru PSD, permitând astfel accesul la guvernare. „Nu vedem niciun motiv pentru ca performanta electorala sa nu fie repetata si în toamna, mai ales în conditiile votului uninominal, sustinut de PSD”, a spus liderul PSD Suceava.

Acesta si-a exprimat convingerea ca printre membrii organizatiei vor fi gasiti candidati pentru Senat si Camera Deputatilor, care sa fie persoane cu calitati morale si profesionale recunoscute, sa aiba notorietate si sa fie capabile sa câstige încrederea sucevenilor, obiectivul organizatiei judetene fiind de a facilita accesul PSD la o guvernare de stânga.

Organizatia judeteana Suceava a PSD va participa vineri, la Consiliul National PSD, pentru a valida oferta de guvernare propusa de Partidul Social Democrat si Partidul Conservator si pentru a pregati strategia electorala pentru alegerile parlamentare din toamna acestui an, a mai informat Catalin Nechifor. 


Intră acum și în grupul de