Pe E 576, in Gura Humorului, circulatia va fi deviata pe parcursul manifestarilor de Zilelele Humorului


Intră acum și în grupul de

Primarul orasului Gura Humorului, Marius Ursaciuc, a declarat miercuri, ca circulatia autovehiculelor va fi redirectionata de la intrarea în oras pe trasee ocolitoare, precizând ca echipaje de politie vor asigura fluidizarea traficului rutier. Ursaciuc a informat totodata, ca aceasta restrictie va fi mentinuta pe toata perioada desfasurarii „Zilelor Humorului”, adica de miercuri dupa amiaza pâna luni.

Primarul a explicat ca în conditiile în care o mare parte dintre manifestari sunt organizate în zona centrala a orasului unde vor fi prezenti mii de participanti, iar principala scena unde vor fi sustinute diferite spectacole este amplasata în zona sensului giratoriu din centrul localitatii, s-a decis limitarea accesului autovehiculelor în zona pentru a se evita producerea unor accidente. „Îmi cer scuze tuturor soferilor grabiti, dar sper ca bucuria celor care vor fi prezenti la manifestari sa compenseze momentele de disconfort create”, a declarat Ursaciuc si le-a recomandat celor care nu rezista acestui trafic sa parcheze masina într-un loc permis si sa participe la festival. „Toata lumea va fi câstigata”, a asigurat primarul.

În ceea ce priveste locurile de cazare în zona, Marius Ursaciuc a precizat ca acestea sunt în cea mai mare parte retinute, dar ca se pot face cazari la pensiunile din comunele limitrofe.

Zilele orasului Gura Humorului se vor desfasura de joi pâna duminica si vor cuprinde, în premiera, un concurs de preparat sarmale, un parc tematic al traditiilor, un festival folcloric, regal de bere, dar si concerte cu Francesco Napoli, No Mercy sau Bad Boys Blue.  


Intră acum și în grupul de