Urmărire în trafic la Vicovu de Sus după un șofer băut și cu permisul de conducere reţinut


Intră acum și în grupul de

Un bărbat în vârstă de 42 de ani, din comuna Marginea, care s-a urcat la volanul unei mașini deși avea permisul de conducere reţinut și era băut s-a ales cu dosar penal, el fiind urmărit și blocat în trafic, la Vicovu de Sus, de două autospeciale de poliție.

Potrivit Poliției Județene, sâmbătă, la ora 00.14, o patrulă de poliție ce acționa pe str. Calea Cernăuţi din oraşul Vicovu de Sus a efectuat un semnal regulamentar de oprire unui autoturism înmatriculat în străinătate, însă conducătorul auto nu s-a conformat, continuându-şi deplasarea, motiv pentru care, s-a procedat la urmărirea și blocarea acestuia de către două autospeciale de poliție.

Șoferul a fost identificat de polițiști ca fiind un bărbat de 42 de ani, din comuna Marginea, ce figura în bazele de date cu permisul de conducere reţinut.

El a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,71 mg/l alcool pur în aerul expirat.

„În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de „conducerea unui vehicul fără a poseda permis de conducere” și „conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanțe”, ce va fi soluționat procedural”, a precizat IPJ Suceava.

 


Intră acum și în grupul de