Autocar plin cu 30 de copii din Polonia, implicat intr-un accident rutier la Bunesti


Intră acum și în grupul de

Timp de 20 de minute traficul rutier pe drumul european E 85 a fost întrerupt joi seara dupa ce un autocar în care se aflau 30 de elevi polonezi s-a ciocnit de un autoturism. Astfel joi seara, la 20.30, pe D.N. 2 în interiorul comunei Bunesti, J. PAWEL, în vârsta  de 34 ani cetatean polonez, în timp ce conducea autocarul marca „Daf”,  nu a pastrat o distanta suficienta fata de autoutilitara marca „Mercedes”, condus regulamentar de D. CATALIN, în vârsta de 33 ani din comuna Bosanci, cu care a intrat în coliziune fata-spate, proiectând-o într-un autoturism „Dacia”, oprit pentru a efectua un viraj la stânga, condus de Z. CONSTANTIN, în vârsta de 31 ani, din comuna Vulturesti.      

În urma ciocnirii, a fost accidentata M. ZVETLANA, în vârsta de 45 ani, din municipiul Suceava, pasagera în autoutilitara Mercedes.

Politistii spun ca soferii purtau centura de siguranta, au fost testati cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ, dupa care li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În autocarul implicat în accident se aflau 30 copii, însotiti de 4 îndrumatori, un ghid turistic si doi conducatori auto, toti cetateni polonezi iar pentru ca autocarul a fost avariat, ocupantii au fost transferati în alt autocar, care s-a pus în miscare la ora 01.15, cu destinatia Bulgaria, nefiind semnalate alte incidente. Pe timpul cercetarilor la fata locului, în intervalul orar 21.40-22.00 traficul a fost blocat pe ambele sensuri. 


Intră acum și în grupul de