FC Cetatea : Infrangere surprinzatoare


Intră acum și în grupul de

Cetatea Suceava – FC Panciu 1 – 2 (0 – 2)

Cetatea a pierdut în mod surprinzator partida amicala disputata vineri la Gura Humorului în compania celor de la FC Panciu, o grupare care a evoluat pâna în aceasta vara doar la nivelul ligii judetene.

Prima parte a întâlnirii a reprezentat un adevarat fiasco pentru trupa antrenata de Marian Pana, oboseala si lipsa de concentrare fiind singurele trasaturi afisate de formatia suceveana pe parcursul actului întâi. În aceste conditii, oaspetii aveau sa traga un prim semnal de alarma la poarta „galben-albastrilor” în minutul 20, când goalkeeperul Viorel Gheorghe este eliminat din joc în urma unui fault comis din pozitie de ultim aparator. Caracterul amical al întâlnirii pastreaza însa echilibrul fortelor din teren si cele doua echipe continua 11 contra 11 dupa intrarea lui Rohetki.

FC Panciu reuseste deschiderea scorului la jumatatea primei reprize prin Predoiu, care a marcat în urma unei actiuni personale. Sucevenii au acuzat la aceasta faza o infractiune la Zaharie, dar centralul Ionica Serea nu se lasa înduplecat si vrâncenii conduceau cu 1-0. Tabela de marcaj avea sa fie modificata din nou în minutul 40, când acelasi Predoiu profita de o greseala copilareasca comisa de Rohetki si înscrie cu poarta goala pentru 2-0.

Cetatea iese mult mai decisa de la vestiare si veteranul Gurita reduce din diferenta în minutul 59, dupa ce finalizeaza din 3 metri o centrare venita de la Ailenei. Finalul meciului apartine în întregime sucevenilor, dar suturile lui Colban din lovitura libera sunt scoase în doua rânduri in extremis de portarul vrâncean si „galben-albastrii” sunt nevoiti sa se recunoasca învinsi.

Cele doua formatii au început întâlnirea în urmatoarele formule de joc:

Cetatea: V. Gheorghe (Rohetki) – I. Ionescu, Zaharie, Streinu, Cotolan – Negru, Martin, Celpan, Moldovan – Homneac, Dragan. Antrenor: Marian Pana. Dupa pauza au mai intrat:  Ungureanu, Bernard, Nicolau, Apetri, Cojenel, Ailenei, Onciu, Gurita, Galearschi, Colban si Stanescu.

FC Panciu: Cristinel – Voinea, Stan, Calin, Chivu – Ungureanu, Cioran, Dutu, Enache – Predoiu, Costin. Antrenor: Ionica Serea. Pe parcursul reprizei secunde, echipa vrânceana a rulat întreg lotul de jucatori aflat la dispozitie.


Intră acum și în grupul de