Femeie din Campulung Moldovenesc, „parasita” de patru copii


Intră acum și în grupul de

O femeie din Câmpulung Moldovenesc a fost „parasita” si de cel de al patrulea copil, dupa ce alti trei sunt plecati la matusa lor. Potrivit politistilor, vineri, la orele 15.00, T. Marcela din municipiul Câmpulung Moldovenesc a sesizat faptul ca în jurul amiezii , fiica sa P. G., în vârsta de 8 ani a plecat de acasa la magazin si nu s-a mai întors.

Politistii câmpulungeni au demarat cercetarile si din verificari s-a stabilit ca minora nu urmeaza cursurile scolare, suferind de o usoara forma de epilepsie, aceasta nefiind prima data când a plecat de acasa fara a-i spune mamei sale, încercând sa ajunga în comuna Moldova Sulita, unde are rude si unde este îngropat tatal sau, de fiecare data fiind gasita si adusa la domiciliu.

Minora a fost identificata la domiciliul matusii sale P. Vasilena din comuna Moldova Sulita, unde mai locuiesc si alti trei frati de-ai ei, afirmând ca nu doreste sa se mai întoarca acasa la mama sa.

P. Vasilena a declarat ca este de acord ca minora si cei trei frati ai ei sa ramâna în grija sa, angajându-se ca în cel mai scurt timp sa faca demersurile necesare ca nepotii ei sa-i fie încredintati legal spre crestere si educare. Cu ocazia cercetarilor, s-a stabilit ca în perioada cât a lipsit, minora nu a fost victima vreunei infractiuni, dispunându-se revocarea urmaririi acesteia. 


Intră acum și în grupul de