I-a disparut nepoata de langa ea, in timp ce petrecea pe o terasa de Zilele Humorului


Intră acum și în grupul de

Preocupata mai mult sa se distreze la Zilele Humorului decât sa aiba grija de nepoata lasata în grija ei de parintii micutei plecati în strainatate, o tânara din Humor si-a dat seama dupa miezul noptii ca minora de 5 ani a disparut. Sâmbata dimineata, la orele 02.15, C. Dana din orasul Gura Humorului a sesizat prin intermediul 112 faptul ca nepoata sa B. D., în vârsta de 5 ani, a disparut de pe terasa unui restaurant din localitate si nu a mai gasit-o. Politistii humoreni au aflat ca minora se afla în grija matusii sale C. Dana, întrucât mama acesteia este plecata în Italia, iar tatal sau în Franta.

Vineri seara, matusa însotita de nepoata B. D., au plecat în centrul orasului pentru a participa la manifestarile organizate cu prilejul Zilelor Humorului. În jurul orelor 23.30 s-au deplasat la o terasa amplasata în fata unui restaurant, unde C. Dana a consumat bauturi alcoolice cu alte persoane, lasând minora nesupravegheata, iar în jurul orelor 00.30 a sesizat lipsa acesteia, fara însa a o mai gasi.

Micuta a fost gasita la domiciliul Venusei V. din localitate, care a declarat ca a vazut-o pe minora singura pe strada si cunoscând ca matusa ei este în oras, a oprit-o la ea. Minora a fost încredintata numitei C. Dana, urmând a fi sesizata Autoritatea tutelara Gura Humorului despre situatia acesteia, în vederea luarii masurilor legale de ocrotire. 


Intră acum și în grupul de