Siretean cu arsuri de gradul II, III si IV pe membrele superioare si pe spate, de la o butelie de aragaz


Intră acum și în grupul de

Un siretean a ajuns la Spitalul Judetean „Sf. Ioan cel Nou” Suceava cu arsuri de gradul II, III si IV pe membrele superioare si pe spate, dupa ce a încercat sa verifice o butelie cu chibriturile. Sâmbata, la ora 16:12, Garda de Interventie Siret a intervenit cu o autospeciala pentru localizarea si stingerea unui incendiu izbucnit la gospodaria lui Ion I., din orasul Siret.

Ajunsi la fasa locului, pompierii au constatat ca, scaparile de gaze inflamabile provenite de la o butelie, au declansat un incendiu în bucataria de vara a cetateanului, cu pericol de propagare la casa de locuit.

Incendiul a fost lichidat la ora 16.35, focul distrugând materiale textile -covoare, articole de îmbracaminte si s-a degradat o usa, o fereastra si finisajul interior, pagubele fiind estimate la 500 lei.

Potrivit cercetarilor, incendiul a izbucnit din cauza nerespectarii masurilor de siguranta la verificarea buteliei de aragaz, Vasile I., în vârsta de 54 de ani, dorind sa detecteze eventualele scapari de gaze, utilizând un chibrit aprins.

Barbatul a suferit arsuri de gradul II, III si IV pe membrele superioare si pe spate, fiind preluat de un echipaj SIAMUD si, dupa acordarea primului ajutor, a fost transportat la Spitalul Judetean Suceava pentru tratament de specialitate.

Pompierii au salvat casa de locuit, în valoare de cca 15.000 lei.

             


Intră acum și în grupul de