Bunuri de 120.000 lei, mistuite intr-un incendiu la Marginea


Intră acum și în grupul de

Pagube însemnate au fost înregistrate într-o gospodarie din Marginea dupa un incendiu izbucnit în urma suprasolicitarii retelei. Potrivit ISU Suceava, Grupa operativa a ISU Suceava, Detasamentul de pompieri Radauti, Garda de Interventie Siret, Garda de Interventie Vicovu de Sus împreuna cu Serviciile Voluntare pentru Situatii de Urgenta Marginea si Sucevita au intervenit sâmbata, la ora 13:34, cu sase autospeciale, pentru localizarea si stingerea unui incendiu izbucnit la gospodaria lui Toader B., din comuna Marginea.

Când pompierii au ajuns la fata locului, incendiul se manifesta la magazia de materiale, anexe cu destinatie camere de locuit, adapostul de animale si sura, o magazie, cu pericol de extindere la casa de locuit si alte gospodarii învecinate.

Pompierii au lichidat incendiul la ora 17.30, focul distrugând magazia de lemne pe o suprafata de cca 66 mp, anexele ce cuprindeau 3 camere de locuit- pe o suprafata de cca 84 mp, adapostul de animale si sura pe o suprafata de 98 mp, magazia de materiale pe o suprafata de 18 mp, 5 tone de fân si 10 mc lemn de foc. De asemenea, s-au degradat peretii casei si bunuri casnice.

Pagubele au fost estimate de proprietar la 120.000 lei, pompierii reusind sa salveze casa de locuit, 15 pasari, 3 porci si doua gospodarii învecinate, în valoare de cca 800.000 lei.

Primele cercetari au indicat drept cauza a incendiului, un scurtcircuit electric la tabloul de distributie, ce a fost suprasolicitat.

            


Intră acum și în grupul de