Fotbal : Gabi Popescu, manager la Steaua?


Intră acum și în grupul de

Fostul international român Gabi Popescu ar putea deveni viitorul manager general din Ghencea. El a recunoscut ca Adrian Ilie i-a propus în trecut sa fie cooptat în conducerea clubului din Ghencea, dar a refuzat din cauza unor probleme personale.
“Steaua este un fenomen! Un club cu milioane de suporteri, un club care are posibilitatea de a transfera jucatori valorosi. Steaua are venituri mari din Champions League, din drepturile de televizare. Dupa parerea mea, la Steaua nu va mai fi un om care va decide de unul singur, ci va deveni precum o societate si mai multi oameni vor lua deciziile. Este adevarat ca Adrian Ilie mi-a propus sa vin la Steaua, dar i-am spus prieteneste ca nu pot. Deocamdata, nu pot. Am niste proiecte personale si abia apoi voi lua o decizie”, a spus Gabi Popescu la Sport.ro.

Întrebat daca Gabi Popescu este o solutie pentru postul de manager, ramas vacant dupa demisia lui Adrian Ilie, Valeriu Argaseala a refuzat sa dea un raspuns clar, însa a vorbit doar în termeni laudativi la adresa fostului international. “Gabi Popescu este unul dintre oamenii care cunosc foarte bine fotbalul si care îl înteleg. Nu am gasit înlocuitor pentru postul lui Adrian Ilie, dar probabil vom cauta”, a afirmat Argaseala.
Gabi Popescu a colaborat pentru câteva luni cu Olaroiu, însa apoi si-a dat si el demisia dupa ce tehnicianul a ales sa antreneze pe Al-Hilal. “Dupa despartirea de MM, am vrut sa îl ajut pe Olaroiu, care îmi este un prieten foarte bun”, a explicat Gabi Popescu.
     
 


Intră acum și în grupul de