Femeie din Vicovu de Sus, lăsată fără portofelul cu bani și acte, într-un centru comercial din Suceava


Intră acum și în grupul de

O femeie în vârstă de 32 de ani din Vicovu de Sus a fost lăsată fără portofelul cu bani și acte, în timp ce se afla într-un centru comercial din Suceava.

Potrivit Poliției Județene Suceava, miercuri, Poliția municipiului Suceava a fost sesizată de o femeie de 32 de ani din orașul Vicovu de Sus și o tânără de 18 ani din localitate despre faptul că, în timp ce se aflau într-un centru comercial din Suceava, au fost victimele unor infracțiuni de furt.

Din primele cercetări, polițiștii au stabilit faptul că, miercuri, în jurul orei 13.30, cele două femei s-au deplasat  la un centru comercial pentru cumpărături, ocazie cu care, au fost abordate de o femeie necunoscută care le-a distras atenția, iar o altă femeie necunoscută a sustras din geanta femeii de 32 de ani portofelul cu bani și documente, iar tinerei de 18 ani i-a deschis fermoarul genții, fără să sustragă bunuri.

”În urma activităților operative întreprinse de polițiști, autoarele au fost identificate ca fiind o tânără de 26 de ani din județul Botoșani și una de 28 de ani din municipiul București, care au recunoscut comiterea furtului. De asemenea, în urma activităţilor investigative s-a constata faptul că acestea au mai sustras bani, prin acelaşi mod de operare şi din portofelul unei alte femei aflată în incinta unui centru comercial.

Astfel, la controlul corporal asupra celor două, au fost identificate sumele de bani care au fost restituite părţilor vătămate”, arată sursa citată.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunilor de „furt” și „tentativă de furt”, ce va fi soluționat procedural.


Intră acum și în grupul de