Tânăr trimis în judecată de procurorii suceveni după ce a întreținut relații sexuale cu o adolescentă de 14 ani


Intră acum și în grupul de

Un tânăr de 18 ani a fost trimis în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava, după ce a întreținut relații sexuale cu o adolescentă de 14 ani.

Potrivit unui comunicat al Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava, procurorii au dispus trimiterea în judecată a inculpatului Marcu Florin, cercetat în stare de libertate, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de act sexual cu un minor.

Sursa citată a arătat că cei doi tineri se cunoșteau de mai mult timp și au întreținut un raport sexual consimțit, la sfârșitul lunii mai 2014. Însă, la începutul lunii iunie, adolescenta le-a povestit cele întâmplate părinților, fapt pentru care au sesizat polițiștii din Vicovu de Sus.

„În urma administrării probatoriului a rezultat că la data de 27 mai 2014, spre seară,  inculpatul Marcu Florin s-a întâlnit cu minora M.M., cu care se cunoştea de mai mult timp. În aceste împrejurări, în urma discuţiilor purtate, cei doi au întreţinut un raport sexual consimţit, după care persoana vătămată s-a deplasat la domiciliu, fără a-şi anunța familia cu privire la cele întâmplate. Ulterior, la data de 3 iunie 2014, minora M.M. a povestit părinţilor că a întreţinut un raport sexual cu inculpatul Marcu Florin, iar aceştia au hotărât sesizarea organele de urmărire penală”, au precizat procurorii suceveni.

Dosarul a fost înaintat, spre competentă soluţionare, Judecătoriei Rădăuţi.

 


Intră acum și în grupul de