Incendiu puternic din cauza unui scurtcircuit la un adăpost de animale din comuna Slatina. Au fost mistuite 35 de tone de furaje


Intră acum și în grupul de

Un incendiu puternic a izbucnit joi la un adăpost de animale din comuna Slatina, trei autospeciale de pompieri intervenind pentru stingerea flăcărilor.

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Suceava, Alin Găleată, incendiu a fost anunțat la ora 23:00, la fața locului fiind trimise echipaje de la Detașamentul de Pompieri Fălticeni, care au intervenit împreună cu lucrătorii Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Slatina.

„La sosirea echipajelor, ardeau depozitul de furaje şi construcţiile învecinate, fără pericol de propagare. Au ars adăpostul de animale, depozitul de furaje şi o magazie de depozitare, toate construcţiile înglobate într-un corp comun, pe o suprafaţă totală de aproximativ 300 mp. Au mai ars aproximativ 35 tone de furaje, circa 5 metri cubi lemn de foc şi alte bunuri depozitate în magazie. S-au degradat pereţii portanţi ai adăpostului de animale pe 450 mp şi circa 10 metri liniari dintr-un gard”, a precizat Găleată.

El a mai arătat că incendiul a izbucnit cel mai probabil din cauza unui scurtcircuit produs la un conductor electric defect, incendiul fiind lichidat după mai bine de patru ore.

 


Intră acum și în grupul de