Minor ajuns la spital in stare critica, dupa ce a legat un carut de un cal ca sa se deplaseze

Un minor a ajuns în stare foarte grava la spital, dupa ce a legat un carut de un cal ca sa se deplaseze. Potrivit IPJ Suceava, duminica, la ora 04.00, Politia Municipiului Radauti a fost sesizata ca minorul B. R., în vârsta de 11 ani, din satul Voievodeasa, comuna Sucevita, a suferit o autoaccidentare, cazând de pe un cal.

Politistii radauteni au trecut la verificari, astfel au constatat ca sâmbata, la ora 20.30, în lipsa parintilor, minorul a luat calul pe care l-a legat de un carucior cu doua roti, circulând pe un drum închis, iar la un moment dat hamul calului s-a deplasat din pozitia initiala, calul s-a speriat si s-a izbit de un pom de pe marginea pârâului Sucevita.

Minorul a fost internat în Spitalul Judetean Suceava cu diagnosticul: „traumatism-cranio-cerebral grav, contuzie edematoasa difuza, fractura frontala dreapta si fractura temporo-bazala dreapta, coma de gradul III”.

Politistii spun ca nu sunt întrunite conditiile unui accident de circulatie, dar cercetarile continua în privinta vinovatiei parintilor pentru nesupraveghere.

loading...