Minor ajuns la spital in stare critica, dupa ce a legat un carut de un cal ca sa se deplaseze


Intră acum și în grupul de

Un minor a ajuns în stare foarte grava la spital, dupa ce a legat un carut de un cal ca sa se deplaseze. Potrivit IPJ Suceava, duminica, la ora 04.00, Politia Municipiului Radauti a fost sesizata ca minorul B. R., în vârsta de 11 ani, din satul Voievodeasa, comuna Sucevita, a suferit o autoaccidentare, cazând de pe un cal.

Politistii radauteni au trecut la verificari, astfel au constatat ca sâmbata, la ora 20.30, în lipsa parintilor, minorul a luat calul pe care l-a legat de un carucior cu doua roti, circulând pe un drum închis, iar la un moment dat hamul calului s-a deplasat din pozitia initiala, calul s-a speriat si s-a izbit de un pom de pe marginea pârâului Sucevita.

Minorul a fost internat în Spitalul Judetean Suceava cu diagnosticul: „traumatism-cranio-cerebral grav, contuzie edematoasa difuza, fractura frontala dreapta si fractura temporo-bazala dreapta, coma de gradul III”.

Politistii spun ca nu sunt întrunite conditiile unui accident de circulatie, dar cercetarile continua în privinta vinovatiei parintilor pentru nesupraveghere.


Intră acum și în grupul de