Un gater din Falticeni, la un pas de a lua foc


Intră acum și în grupul de

Un gater din Falticeni a fost la un pas de a lua foc din cauza scânteilor de la un cos de fum. Potrivit ISU „Bucovina” Suceava, duminica la ora 12:36, Detasamentul de pompieri Falticeni a intervenit cu trei autospeciale si un echipaj SIAMUD pentru localizarea si stingerea unui incendiu izbucnit la un agent economic cu profil prelucrare a lemnului, din municipiul Falticeni.

Când pompierii au ajuns la fata locului, ardea un perete din scândura de la magazia de rumegus, existând pericolul de propagare la centrala termica, hala gater si doua uscatoare.

Incendiul a fost lichidat la ora 13.00, focul distrugând doar 15 mp perete scândura al depozitului de rumegus. Pagubele au fost estimate de proprietar la numai 100 lei.

Prin interventia pompierilor s-a reusit salvarea centralei termice, a halei gater si a doua uscatoare, în valoare de cca 700.000 lei.  

Din primele cercetari a rezultat ca incendiul a izbucnit din cauza scânteilor provenite de la cosul de evacuare a fumului, care nu era echipat cu sita parascântei.


Intră acum și în grupul de