Un tânăr din Șaru Dornei a fost grav rănit după ce a intrat cu motocicleta într-un copac. Tânărul nu avea permis, iar motocicleta nu era înmatriculată


Intră acum și în grupul de

Un tânăr de 25 de ani din Șaru Dornei a fost grav rănit, sâmbătă seara, după ce a intrat cu motocicleta pe care o conducea într-un copac.

Potrivit Poliției Județene Suceava, sâmbătă seara la ora 23:40, tânărul ce conducea motocicleta pe DC 82D, din comuna Şaru Dornei, iar pe fondul neadaptării vitezei, într-o curbă, a pierdut controlul asupra direcției de mers, a derapat și a părăsit partea carosabilă, intrând în coliziune cu un copac de pe marginea drumului.

În urma accidentului, tânărul a fost grav rănit. El nu a putut fi testat cu aparatul etilotest, însă, la spital, i s-au recoltat mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Totodată, interogând bazele de date, polițiștii au constatat faptul că, tânărul nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie auto, iar motocicleta nu este înmatriculată.

În acest caz s-a deschis un dosar penal pentru  „vătămare corporală din culpă”, „conducerea pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere” și „conducerea pe drumurile publice a unui vehicul neînmatriculat”.


Intră acum și în grupul de