Fotbal : Cetatea II debuteaza la sfarsitul lunii in Cupa Romaniei


Intră acum și în grupul de

Comitetul de Urgenta a Federatie Române de Fotbal a stabilit Marti datele de desfasurare a fazelor din cadrul Cupei României. Prima reprezentanta a fotbalului sucevean care va intra în competitie este Cetatea II Suceava Arbore, câstigatoarea fazei judetene. Elevii lui Ovidiu Ciobanu vor debuta în viitorul sezon al Cupei României pe 30 iulie.

În faza inaugurala a întrecerii vor participa 140 de echipe, adica cele 42 de câstigatoare ale fazelor judetene si 98 de echipe din Liga a III-a, iar faza a doua este programata pe 12 august si vor participa cele 70 de câstigatoare plus alte 10 din Liga a III-a.

Turul trei este programat pentru 26 august, unde se vor afla învingatoarele din faza a II-a, adica 40 de echipe. La faza a IV-a a Cupei României, editia 2008/2009, programata pe 9 septembrie, sunt asteptate 56 de formatiii, adica cele 20 de învingatoare din faza a III-a si cele 36 din esalonul secund.

Runda a cincea este programata pentru 24 septembrie si vor participa 28 de echipe, adica învingatoarele din faza a IV-a, dupa care vor intra în competitie si cele 18 grupari din Liga I.

Saispreyeciimile de finala sunt programate la data de 15 octombrie, optimile de finala la 12 noiembrie, pentru ca, anul viitor, sa se dispute ultimele faze ale competitiei: sferturile de finala – 15 aprilie, semifinalele – 6 mai si finala – 17 iunie.

Finala Cupei României din sezonul 2008/2009 este programata sa se dispute pe 17 iunie 2009.

Programul Ligii a II-a va fi stabilit peste doua saptamâni

Cetatea îsi va afla viitoarele adversare din liga secunda abia la sfârsitul lunii iulie, dupa ce FRF a decis sa amâne pentru data de 28 iulie stabilirea componentei celor doua serii ale esalonului doi. O zi mai târziu, Casa Fotbalului va gazdui si tragerea la sorti a programului competitional pentru sezonul 2008-2009.


Intră acum și în grupul de