Fotbal : Goian a mai facut un pas spre Sunderland


Intră acum și în grupul de

Telenovela creata în jurul transferului fundasului Dorin Goian în strainatate îsi consuma ultimele episoade dupa ce presa engleza a anuntat ieri ca mutarea jucatorului sucevean la Sunderland este ca si rezolvata, totul fiind o chestiune de timp.

Disputat de grupari cu renume, precum Dinamo Kiev, Sahtior Donetk sau West Bromwich Albion, stelistul este foarte aproape de a semna cu gruparea antrenata de Roy Keane. Publicatia locala Sunderland Echo sustine ca desi Steaua a cerut de la formatia engleza suma de 4,8 milioane de euro, în care este inclus si TVA-ul, cele doua cluburi s-au înteles într-un final la 3,83 de milioane de lire sterline, aproximativ 4 milioane de euro. Amanuntele contractuale, durata întelegerii si salariul anual, nu au fost înca stabilite, urmând a fi discutate de fotbalist si oficialii lui Sunderland în cursul acestei saptamâni.

Mai mult, reprezentantul lui Dorin Goian în Anglia, Peter Harrison, cel care se ocupa de o parte dintre negocieri, a spus ca fundasul român îsi doreste foarte mult sa se transfere la gruparea britanica. „Lui Dorin i-ar placea foarte mult sa joace la Sunderland. Este disperat ca transferul sa se realizeze si spera ca Steaua sa-si dea acordul” a declarat impresarul lui Goe pentru presa din Albion, care a mai notat ca cei de la Sunderland spera sa rezolve transferul în chiar începutul acestei saptamâni.


Intră acum și în grupul de