Marian Pana este nemultumit de jucatorii aflati in probe


Intră acum și în grupul de

Înfrângerea de Marti l-a adus în pragul unei crize de nervi pe antrenorul Marian Pana. Tehnicianul „galben-albastrilor” a acuzat din nou campania slaba de achizitii reusita de formatia suceveana, anuntând totodata ca este decis sa renunte la o mare parte din jucatorii aflati în probe pe Areni. „Trebuie sa fim realisti. Vom suferi foarte mult pe parcursul campionatului viitor. Având în vedere achizitiile reusite în aceasta vara nu ne putem propune altceva decât evitarea retrogradarii. Cu exceptia lui Cotolan, care aduce în acest moment un plus echipei, si a lui Gurita, care ne poate ajuta prin experienta sa, ceilalti jucatori veniti în probe nu se ridica la nivelul ligii secunde. Mai mult, unii dintre ei au niste pretentii financiare exagerate în raport cu cele aratate în teren”, a tunat Marian Pana.

Breniuc trimis la juniori. Ionescu urmatorul pe lista

Seful bancii tehnice de pe Areni anuntat dupa meciul pierdut de iei ca va renunta la serviciile fundasului Razvan Breniuc, care va fi trimis la echipele de juniori. „Breniuc a avut o atitudine neserioasa la ultimele antrenamente, când mai mult a cântat decât sa se pregateasca. Un alt fotbalist la care ma gândesc sa renunt este Irinel Ionescu, al carui joc nu se ridica la pretentiile esalonului doi. Vom avea în cel mai scurt timp o discutie în parte cu jucatorii veniti în probe si în functie de pretentiile contractuale ale fiecaruia vom lua o decizie finala asupra transferului”, a precizat Marian Pana.

Antrenorul „galben-albastrilor” s-a aratat deranjat si de afluxul de jucatori care s-au autopropus în aceasta vara la Cetatea. „Unii fost adusi de persoane care au diverse interese la aceasta echipa, nicidecum la solicitarea mea. Cotolan este singurul fotbalist care a venit la propunerea mea”, a completat tehnicianul gruparii sucevene.

De altfel, „zilele portilor deschise” au continuat în aceasta saptamâna pe Areni cu sosirea în probe a altor patru jucatori: Florin Pancovici (Gaz Metan Medias), Alexandru Ifrim (Steaua Dumbraveni), Paul Achim (Scoala de Fotbal „Viorel Mateianu” Baia Mare) si Paul Borz (Inter Gaz Bucuresti).


Intră acum și în grupul de