Acasă Actualitate FC Cetatea : Cetatea, invinsa de satelitul Stelei

FC Cetatea : Cetatea, invinsa de satelitul Stelei


Intră acum și în grupul de

Cetatea Suceava – Steaua II Bucuresti 1 – 2 (0 – 0)

Cetatea a înregistrat Marti a doua înfrângere consecutiva în partidele amicale, dupa ce a cedat cu scorul de 1-2, întâlnirea disputata la Câmpulung Moldovenesc în compania formatiei Steaua II Bucuresti.



Prima repriza a meciului a fost una lipsita de faze spectaculoase, cele doua echipe fiind atente mai degraba la jocul adversarului decât la propria faza de constructie. Cu trei jucatori aflati la debut în tricoul „galben-albastrilor”, trupa trimisa în teren de Marian Pana a suferit din plin la capitolul omogenitate, actiunile de atac initiate de formatia suceveana fiind oprite din fasa de defensiva stelista.

Jocul avea sa prinda consistenta odata cu startul reprizei secunde, când Marian Pana schimba întreaga garnitura si Cetatea preia controlul ostilitatilor din teren. Dominarea „galben-albastrilor” s-a concretizat în minutul 62, când Gurita reuseste sa finalizeze cu gol o pasa pe culoar venita de la Dragan. Replica oaspetilor a venit de la Cristocea, dar sutul mijlocasului stelist greseste de putin tinta si sucevenii ramân cu un avantaj minim pe tabela.

Secventele de final s-au dovedit însa unele de cosmar pentru trupa pregatita de Marian Pana, bucurestenii reusind sa întoarca soarta meciului într-un interval de doar doua minute. Nicolae a profitat primul de lipsa de concentrare a fundasilor suceveni si a restabilit egalitatea cu un lob din interiorul careului. Defensiva „galben-albastrilor” recidiveaza la urmatoarea faza, când Funieru recupereaza o minge din picioarele lui Ungureanu si marcheaza plasat pentru o victorie nesperata a formatiei steliste.

Cetatea (prima repriza): Rohetki – Bernard, Nicolau, Martin- Pancovici, Onciu, Borz, Cotolan – Negru, Galearschi, Achim.

Cetatea (repriza secunda): V. Gheorghe – Zaharie, Ungureanu, Streinu, Ionescu – Cojenel, Celpan, Ailenei, Apetri – Gurita, Dragan. Au mai intrat: Breniuc, Stanescu, Moldovan, Ifrim, Colban si Homneac.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version