Adolescent din Suceava, rănit după ce a căzut de pe mopedul pe care îl conducea băut și fără permis prin comuna Ciprian Porumbescu


Intră acum și în grupul de

Un adolescent în vârstă de 16 ani din municipiul Suceava a ajuns la spital după ce a căzut de pe mopedul pe care îl conducea băut și fără permis prin comuna Ciprian Porumbescu.

Potrivit Poliției Județene Suceava, duminică, în jurul orei 16.46, în timp ce conducea mopedul într-o curbă pe DJ 178G, din comuna Ciprian Porumbescu, un minor de 16 ani din municipiul Suceava, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers şi a căzut pe partea carosabilă.

În urma impactului, a rezultat rănirea ușoară a minorului, care a fost transportat cu ambulanța la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Pe moped, se mai afla un pasager, care nu a suferit leziuni corporale.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că, minorul nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie auto.

Întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul mopedului a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,78 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de „vătămare corporală din culpă”, „conducerea unui vehicul fără permis de conducere” și „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, ce va fi soluționat procedural.

 


Intră acum și în grupul de