A vrut sa depaseasca o coloana de autoturisme formata in spatele unei masini de politie si s-a izbit intr-un stalp


Intră acum și în grupul de

Un barbat din comuna suceveana Forasti, aflat la volanul unui autoturism, nu a mai avut rabdare sa mearga în coloana formata în spatele unei masini de politie, iar dupa ce a depasit coloana si politistii au pornit în urmarirea lui, acesta s-a izbit într-un stâlp. Astfel, luni, în jurul orei 18.45, o patrula de politie rutiera se deplasa din comuna Forasti spre municipiul Falticeni cu autoturismul unitatii, iar în spatele acestora s-a format o coloana de autoturisme. Politistii spun ca la un moment dat, un autoturism marca „BMW” a depasit în viteza excesiva întreaga coloana, motiv pentru care patrula a trecut la urmarirea acestuia folosind semnalele luminoase si sonore.

Soferul autoturismului marca „BMW” a virat brusc la dreapta pentru a intra pe un drum secundar, a pierdut controlul asupra directiei de mers si s-a oprit într-un stâlp din beton. Soferul a fost identificat ca fiind G. CONSTANTIN, în vârsta de 34 ani, din comuna Forasti.

La testul cu aparatul etilotest a rezultat 1,04 mg/l alcool pur în aerul expirat, dupa care i s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. Soferului i s-a întocmit dosar penal sub aspectul savârsirii infractiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de catre o persoana având o îmbibatie alcoolica ce depaseste limita legala. 


Intră acum și în grupul de