Liberalii suceveni, dintr-o reorganizare in alta


Intră acum și în grupul de

Responsabilul pentru judetul Suceava, stabilit de conducerea centrala a PNL, dupa ce fosta conducere a organizatiei judetene sucevene si-a încheiat mandatul de 6 luni, deputatul Relu Fenechiu a stabilit marti noua componenta a Biroului Permanent Judetean Interimar. Din acest Birou vor face parte 12 persoane care vor avea calitatea de membru. Cei 12 vor fi: Nicolae Vranau (consilier judetean), Valerian Solovastru (directorul Directiei Silvice Suceava), Constantin Gabriel Serban (primar al municipiului Câmpulung Moldovenesc), Marius Ursaciuc (primarul orasului Gura Humorului), Adrian Popoiu (primarul Siretului), Ioan Moraru (primarul municipiului Vatra Dornei), Valica Gorea (seful Agentiei Nucleare din România), Mihai Steiciuc (consilier judetean), Dorel Guliciuc, Corneliu Vornicu (consilier local – om de afaceri), Mihai Sandu-Capra (deputat) si Tiberiu Prodan (senator).

Secretarul organizatiei va fi consilierul judetean Bogdan Cristache. Deputatul de Iasi, Relu Fenechiu, va conduce acest birou si se asteapta din partea sa o serie de masuri de revigorare, astfel încât lucrurile la PNL Suceava sa intre pe o panta ascendenta în privinta interesului pe care oamenii îl arata fata de partid si proiectele liderilor sai.

Relu Fenechiu a anuntat ca telul organizatiei si a noului Birou Judetean este de a obtine la alegerile generale ce urmeaza un post de senator si trei de deputati. Adica exact cât a avut PNL si în 2004, când a candidat alaturi de PD în Alianta D.A.. 


Intră acum și în grupul de