Tânăr din Vatra Moldoviței, rănit după ce a fost implicat într-un accident cu motocicleta pe care o conducea fără a avea permis


Intră acum și în grupul de

Un tânăr în vârstă de 22 de ani din comuna suceveană Vatra Moldoviței a ajuns la spital, după ce a fost implicat într-un accident cu motocicleta pe care o conducea fără a avea permis.

FOTO: Facebook Pompierii Câmpulungeni – arhivă

Potrivit Poliției Județene Suceava, luni seară, în jurul orei 19.40, în timp ce conducea motocicleta pe DJ 176, din comuna Vatra Moldoviței, un localnic de 22 de ani, s-a dezechilibrat, a părăsit partea carosabilă și a căzut.

”Din accident, a rezultat rănirea ușoară a conducătorului motocicletei, care a fost transportat cu ambulanța la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Din cauza leziunilor suferite, tânărul nu a putut fi testat cu aparatul etilotest, însă, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei”, arată sursa citată.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că, acesta nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunilor de „vătămare corporală din culpă” și „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, ce va fi soluționat procedural.

 


Intră acum și în grupul de