Furnizarea apei calde va fi oprită de marți seara până joi seara în cartierele Zamca, George Enescu și Obcini pentru remedierea unei avarii


Intră acum și în grupul de

Furnizarea apei calde în sistem centralizat va fi întreruptă de marți seara până joi seara în cartierele Zamca, George Enescu și Obicni din municipiul Suceava a anunțat operatorul serviciilord e transport, distribuție și furnizare a energiei termice, Thermonet SRL.

Astfel, Thermonet arată că în perioada 19 septembrie 2017 ora 22:00 și  21 septembrie ora 22:00, va fi oprită furnizarea apei calde la 19 puncte termice din cartierele Zamca, George Enescu și Obcini, în vederea efectuării lucrărilor de reparații pe conducta magistrală II pe str. Universității, în zona George  Enescu – Centrul de calcul.

„Intervenția  este  oportun  a  se  demara  cât  mat  repede,  pentru a minimaliza efectul avariei accidental apărute”, se arată în comunicat.

Thermonet își cere scuze pentru disconfortul creat și asigură că salariații firmei vor acționa cu responsabilitate maximă pentru fumizarea apei calde în regim normal în acest sfârșit de săptămână.


Intră acum și în grupul de