Lungu: Le mulțumesc celor 16 parlamentari suceveni care au semnat proiectul de lege pentru transferul Parcului Șipote la municipiul Suceava


Intră acum și în grupul de

Ion Lungu sustine o conferinta de presa.

”Vreau sa mulțumesc celor 16 parlamentari de Suceava care au semnat proiectul de lege pentru transferul Parcului Șipote la municipiul Suceava. E proiectul Sucevei si al sucevenilor si sper sa avem succes in Parlament. A fost depus la Camera Deputatilor.

Daca avem o problema in Suceava e cea legata de lipsa zonelor de agrement. Foarte la indemana ne sta Parcul Sipote pe care il putem amenaja repede.

Vom face un proiect ca sa montam o tiroliana pe o lungime de cateva sute de metri in viitoarea zona de agrement Tatarasi.

Am fost cu specialisti din Primarie la strand si vrem sa il facem modern, cu apa calda. Sunt cateva solutii la indemana. Vrem sa facem si un jacuzzi.

Voi face o organigrama ca sa realizam si un compartiment de turism in Primaria Suceava. E o dezvoltare mare pe ultimii ani.

E nevoie la Suceava de spatii de cazare si ma gandesc la o serie de facilitati care vor sa dezvolte structuri de cazare in oras. E mare nevoie de ele.

Vrem un serviciu profesionist de turism la Primaria Suceava. Acum avem doar doi angajati care au in atributii si aceste aspecte.

TPL ne cere sa prindem 10 autobuze de capacitate redusa care sa circule la Suceava. Cu cele 40 autobuze electrice vom asigura un transport normal in oras.

Am foarte multe presiuni pe Facebook ca sa facem modern stadionul ARENI. Eu sunt de acord, dar intai performanta la Foresta. Daca Foresta se va bate la promovare, rezolvam toate lucrurile in trei luni de zile, chiar si nocturna pe Areni.”


Intră acum și în grupul de