Mesaj catre PSD si PNL – „indiferent de cum vor imparti judetul, PD-L va castiga alegerile in Suceava si in Romania”


Intră acum și în grupul de

Deputatul PD-L de Suceava, Dumitru Pardau, a criticat maniera în care PNL si PSD au înteles sa colaboreze pentru a stabili colegiile electorale din judetul Suceava. Acesta le-a transmis celor doua partide ca „indiferent de cum vor împarti judetul, PD-L va câstiga alegerile în Suceava si în România”.  

Parlamentarul sucevean nu este de acord cu „modul în care s-au decupat colegiile, si care este evident rodul colaborarii PNL cu PSD”, din cauza ca acestea nu sunt „functionale”, tinând cont de diferenta de suprafata pe care candidatii o vor avea de parcurs în functie de colegii.

„Noi, cei din PD-L Suceava, avem o alta preocupare, sa venim cu solutii si masuri concrete pentru problemele care exista. Nu încercam sa facem jocuri de culise si nici blaturi cu alte formatiuni pentru a capata un vot în plus”, a explicat Dumitru Pardau. Acesta a mai spus ca în perioada care urmeaza, parlamentarii PD-L de Suceava au ca principala misiune discutiile în judet, în fiecare localitate, pentru a identifica problemele oamenilor si a gasi, eventual, împreuna cu acestia si solutiile.

 


Intră acum și în grupul de