HANDBAL : CSU Suceava, la primul amical al verii


Intră acum și în grupul de

Dupa o perioada de trei saptamâni în care au efectuat doar antrenamente fizice, handbalistii suceveni s-au reîntâlnit în cursul zilei de ieri si cu obiectul muncii: mingea. Elevii lui Petru Ghervan au înfruntat în primul amical al verii, Stiinta Bacau, echipa care a terminat pe podium ultima editie de campionat.

Partida s-a desfasurat la Piatra Neamt, pe parcursul a trei reprize a câte 30 de minute, antrenorul-jucator Leonard Bibirig fiind atent mai degraba la evolutia noilor veniti decât la tabela de scor.

„Primele doua reprize au fost la discretia noastra. În ultima parte am cedat oarecum initiativa întrucât am preferat sa folosim si jucatori care au evoluat mai putin în sezonul trecut. Nu m-a interesat scorul pentru ca am urmarit jocul elevilor mei atât pe faza de aparare cât si pe atac. În acest moment al pregatirii pot spune ca sunt multumit de evolutia baietilor”, a declarat la finalul întâlnirii Leonard Bibirig.

Handbalistii echipei locale vor reveni în cursul zilei de astazi la Suceava, unde urmeaza sa se pregateasca pâna saptamâna viitoare, atunci cand au programat un nou amical puternic în compania vicecampioanei HCM Constanta.


Intră acum și în grupul de