FC Cetatea > Amicalul verii pe Areni : Cetatea – Poli Iasi, Joi , ora 18, Stadionul „Areni”


Intră acum și în grupul de

Cetatea primeste Joi vizita formatiei Politehnica Iasi, în cel mai important amical programat de trupa lui Marian Pana în aceasta vara. Desi initial confruntarea de pe Areni urma sa fie dublata de un meci similar în fieful iesenilor, gruparea din Copou s-a decis sa renunte la jocul revansa de sâmbata, în favoarea unei dispute cu FCM Târgoviste.

În aceste conditii, conducerea clubului sucevean a devansat pentru ziua de Vineri plecarea echipei în stagiul de pregatire de la Vatra Dornei. Daca vizita medicala si-a gasit rezolvare înca de ieri, componenta lotului ce va face deplasarea în cantonament va fi stabilita abia dupa meciul de Joi.

Formatia suceveana nu se confrunta cu probleme majore de efectiv înaintea meciului cu Poli Iasi, singura absenta certa fiind cea a capitanului Marian Nicolau, tinut departe de gazon din pricina unei accidentari usoare suferite pe parcursul amicalului de marti.

În ultima întâlnire directa dintre cele doua echipe, Poli Iasi s-a impus cu scorul de 1-0, într-un meci de verificare disputat în Copou la începutul acestui an.


Intră acum și în grupul de