Consiliul Județean Suceava a transferat provizoriu 3000 de mp la ANL pentru construcția unui bloc de locuințe de serviciu pentru medicii SJU.Flutur: E un pas important pentru atragerea de medici la Suceava


Intră acum și în grupul de

Consiliul Județean Suceava a aprobat, joi, cu unanimitate de voturi, transferul provizoriu a unei suprafețe de 3000 de mp în zona spitalului vechi către Agenția Națională pentru Locuințe în vederea construcției unui bloc cu 30 de locuințe pentru medici.

ANL a înștiințat la sfârșitul lunii august Consiliul Județean Suceava că a inclus în lista de finanțare aferentă programului de construcții de locuințe de serviciu a obiectivului propus de Consiliul Județean Suceava, respectiv un bloc cu 30 locuințe de serviciu pentru personalul medical al Spitalului Județean Suceava.

Consiliul Județean Suceava urmează să finanțeze proiectul și execuția lucrărilor de utilități, alimentare cu apă, canalizare, alimentare cu energie termică și electrică și alimentare cu gaze naturale, pentru acest obiectiv, iar construcția blocului va fi realizată de ANL.

Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a declarat că realizarea acestui bloc de locuințe de serviciu pentru medici este un pas important pentru atragerea de personal medical la Suceava, în special medici specialiști.

Liderul grupului PSD din CJ Suceava, Mihai Grozavu, a solicitat ca în viitor să fie prezentate planurile de amplasament pentru obiectivele care se construiesc în respectiva zonă.

”Nu știm cum sunt amplasate aceste obiective”, a spus Grozavu.

În respectiva zonă se construiește un centru de diagnostic și tratament oncologic, un bloc de locuințe pentru medici, dar se intenționează și construcția unui spital pentru copii.

 


Intră acum și în grupul de