FC Cetatea : Cetatea isi muta tabara


Intră acum și în grupul de

Cetatea va pleca Vineri într-un stagiu montan de pregatire la Vatra Dornei. Cantonamentul se va întinde pe parcursul a zece zile si va fi destinat în principal acumularilor fizice care sa aduca echipa într-o forma optima la startul campionatului. Antrenorul Marian Pana nu si-a ascuns intentia de a disputa în aceasta perioada si doua partide de verificare, printre adversarii vizati fiind Juventus Falticeni si CFR II Cluj, formatii ce si-au programat stagii de pregatire în aceeasi locatie.

Tehnicianul „galben-albastrilor” va anunta în cursul diminetii de Vineri si lotul de jucatori pe care va fi deplasat la Vatra Dornei, o decizie finala în acest sens fiind luata dupa amicalul cu Poli Iasi, disputat aseara. Marian Pana nu si-a ascuns însa intentia de a renunta la câtiva fotbalisti care nu s-au ridicat la nivelul asteptarilor în prima parte a pregatirilor, printre cei vizati fiind Irinel Ionescu si Alexandru Ifrim, cei doi aflându-se în probe la gruparea de pe Areni. Lista absentilor va fi completata de Vasilica Dicher si Mihai Luca, jucatori ce vor rata cantonamentul montan din pricina problemelor medicale.

Trupa condusa de Marian Pana va reveni la Suceava spre sfârsitul lunii iulie, ultimele sesiuni de antrenamente urmând sa fie efectuate în localitate. Cetatea va intra în focul competitiilor oficiale pe 12 august, în Turul II al Cupei României, patru zile mai târziu fiind programat si startul ligii secunde.


Intră acum și în grupul de