Fotbal, AJF : AJF Suceava face apel la cluburile din judet


Intră acum și în grupul de

Sezonul 2008-2009 al campionatelor organizate sub egida Asociatiei Judetene de Fotbal este precedat, Sâmbata, de o sedinta cu delegatii echipelor participante.

Presedintele AJF Suceava, Aurel Daicu, a subliniat importanta întâlnirii prin prisma schimbarilor de regulament ce vor intra în vigoare odata cu startul viitoarei editii de campionat. “Fac un apel catre toate echipele  sa-si trimita reprezentantii la întâlnirea de sâmbata. Este o sedinta importanta pentru viitorul sezon, deoarece vor fi luate decizii prin votul delegatiilor”, a precizat Aurel Daicu.

La întrunirile precedente, Biroul Executiv al AJF a luat urmatoarele hotarâri ce trebuie aduse la cunostinta conducerilor cluburilor si asociatilor sportive din judet: > înscrierea cluburilor în editia de campionat 2008-2009 se face printr-o cerere scrisa catre AJF ce va fi aprobata numai dupa lichidarea datoriilor ramase din sezonul trecut; > programarea echipelor în campionat va avea loc dupa depunerea unor garantii minime, respectiv 50% din cheltuielile cu penalitatile sportive, precum si din baremul de observare; > începând cu sezonul 2008-2009, formatiile de Liga a IV-a si Liga a V-a sunt obligate sa foloseasca în teren, pe întreg parcursul unui joc, cel putin doi jucatori aflati la vârsta junioratului – nascuti în 1990 sau mai tineri.

Sedinta de mâine este structurata în doua parti. Delegatii echipelor de Liga a IV-a sunt asteptati la sediul AJF începând cu ora 9, pentru ca, doua ore mai târziu, la masa discutiilor sa participe si reprezentantii echipelor din Liga a V-a. 


Intră acum și în grupul de