Spitalul Judetean tinde spre civilizatie – nu mai vrea pacienti in pijamale care sa faca anticamera la director


Intră acum și în grupul de

Comitetul director al Spitalului Judetean „Sf. Ioan cel Nou” Suceava a hotarât reorganizarea serviciului de secretariat pentru a eficientiza activitatea. „S-a dat dispozitia necesara pentru ca, în cât mai scurt timp, sa se faca o modificare a structurii secretariatului. Nu este vorba despre suplimentare de personal, ci de eficientizarea activitatii relatiilor cu publicul si managementul circuitelor documentelor”, a declarat purtatorul de cuvânt al Spitalului Judetean „Sf. Ioan cel Nou” Suceava, dr. Tiberiu Bradatan, precizând ca decizia s-a luat dupa ce au fost constatate unele disfunctionalitati.

„Se doreste o urmarire foarte clara a intrarilor si iesirilor, mai bine zis a traseelor documentelor. Nu este vorba ca s-ar fi pierdut documente, dar dupa ce acestea au fost repartizate serviciilor, solutionarea lor a trenat, si la un moment nu se mai stia unde sunt. De ceea se doreste a se sti cu exactitate unde se afla documentele spre solutionare”, a spus dr. Bradatan.

Acesta a mai precizat ca fiecare sectie va avea o mapa pentru documentele ce trebuie semnate si parafate  de conducerea spitalului, mapa ce va cuprinde inclusiv hârtii cu care vin pacientii sau apartinatorii si stau pe la usa directorului. „Nu se mai doreste ca pacienti îmbracati în pijamale sa faca anticamera pentru stampile pe documente. Acestea vor fi puse în mapele de pe sectie”, a mai explicat purtatorul de cuvânt al Spitalului Judetean. 


Intră acum și în grupul de