Lupte K1 : Catalin Morosanu cauta adversari puternici


Intră acum și în grupul de

Luptatorul Catalin Morosanu a declarat ca intentioneaza sa lupte în viitorul apropiat cu una dintre figurile de referinta ale circuitului mondial K1, Gary Goodridge.
“Dupa victoria obtinuta în fata japonezului Sawayashiki de la Taipei, promotorul Eduard Irimia mi-a spus ca va încerca sa perfecteze un meci într-o gala din România cu Gary Goodridge. Ar fi un meci de senzatie, pentru ca Goodridge este un personaj de referinta în lumea K1. Nu mi-e frica de nimeni din circuitul K1 si nu pot sa spun ca vreau sa ma bat cu cineva anume. Ma lupt cu orice adversar, pentru ca la acest nivel trebuie sa fii pregatit sa te înfrunti cu toata crema K1”, a declarat Morosanu.
În vârsta de 42 de ani, Gary Goodridge are la activ 30 de meciuri în circuitul K1, dintre care 12 victorii (5 prin KO), 17 înfrângeri si un egal.

Luptatorul originar din Iasi a adaugat ca victoria prin KO în fata japonezului Sawayashiki a fost o surpriza pentru lumea K1: “Multi s-au asteptat sa pierd prin KO, nu sa câstig, mai cu seama ca eu practic aceasta disciplina de putin timp, iar japonezul face asta de mai bine de 15 ani. El era eroul Japoniei, am fost dus în Taipei sa pierd, ca victima sigura, dar le-am aratat ca nu sunt terminat. Am demonstrat ca acel esec de la Amsterdam a fost un accident. Acel KO m-a ambitionat foarte tare, a fost ca o lectie de viata pentru mine”.
Antrenorul lui Morosanu, Mihai Constantin, a declarat ca japonezii l-au adoptat deja pe Morosanu, strigându-l Katamoro: “Aparitia lui Catalin a surprins pe toata lumea. El nu doar se bate, ci stie sa faca si spectacol, iar japonezii deja îl îndragesc foarte tare!”.
Catalin Morosanu l-a învins la 14 iulie pe Junichi Sawayashiki prin KO, în cadrul Grand-Prix-ului Asiei din Taipei.


Intră acum și în grupul de