PD-L Suceava i-a desemnat pe cei 14 candidati la parlamentare


Intră acum și în grupul de

PD-L Suceava a desemnat joi dupa amiaza, în cadrul unei sedinte a Colegiului Director Judetean, lista, în ordine alfabetica, din care partidul îsi va desemna candidatii pentru cele 10 colegii de deputati si 4 de senatori, la alegerile generale programate a avea loc în toamna acestui an. Lista remisa de democrat-liberali este urmatoarea: Andreica Romica, Badale Ioan, Balan Ioan, Carcalete Petru, Gheorghe Constantin, Gospodaru Gabriel, Ieremie Cristian, Mihalescu Dumitru, Onofrei Orest, Pardau Dumitru, Simeria Constantin, Uricec Eugen, Vatavu Marius si Vitcu Mihai.

De remarcat ca din lista nu lipseste subprefectul Orest Onofrei, chiar daca acesta a încercat sa deruteze presa locala în cursul zilei de miercuri, când presedintele democrat-liberalilor suceveni, Gheorghe Flutur, l-a anuntat ca si candidat din partea PD-L Suceava, Onofrei declarându-se surprins de anuntul facut.

Pe lisa se afla trei deputati, Uricec, Pardau si Andreica si senatorul Constantin Gheorghe. În perioada urmatoare, PD-L Suceava va trebui sa faca si cel de-al doilea pas, repartizarea colegiilor, un moment foarte important în economia votului si a resurselor financiare pe care candidatii trebuie sa le arunce în lupta electorala.


Intră acum și în grupul de