Mansarda unei gospodării din Frasin, cuprinsă de un incendiu pornit de la un aragaz amplasat necorespunzător faţă de materialele combustibile


Intră acum și în grupul de

Un aragaz amplasat necorespunzător faţă de materialele combustibile a provocat joi un incendiu într-o gospodărie din localitatea Frasin, orașul Broșteni.

FOTO: ISU ”Bucovina” Suceava

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Suceava, Alin Găleată, la fața locului au intervenit cu trei autospeciale pompierii militari ai Detaşamentului de Pompieri Vatra Dornei împreună cu Serviciile Voluntare pentru Situaţii de Urgenţă Broşteni şi Borca.

”La sosirea echipajelor ardeau acoperişul locuinţei şi bunuri din mansardă, existând pericolul de propagare la întreaga locuinţă şi anexe”, a arătat Găleată, precizând că incendiul a fost lichidat după cinci ore de la izbucnire.

În incendiu au ars acoperişul locuinţei pe o suprafaţă de 70 mp, aparatură electrocasnică, obiecte de mobilier şi bunuri casnice din bucătărie. S-au degradat bunuri casnice din interiorul mansardei.

”Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost sistem de gătit (aragaz) amplasat necorespunzător faţă de materialele combustibile”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Suceava, menționând că din fericire nu s-au înregistrat victime, iar pompierii au salvat locuinţa şi anexele din gospodărie.


Intră acum și în grupul de