Juventus Falticeni : Victorie spectaculoasa cu Cetatea Targu Neamt


Intră acum și în grupul de

Juventus Falticeni a învins cu scorul de 5-3 formatia Cetatea Târgu Neamt, într-un meci de verificare disputat joi seara pe Stadionul „Nada Florilor” din localitate.
Elevii lui Ovidiu Murariu s-au aflat în permanenta la conducere pe tabela, pâna la pauza gazdele reusind sa marcheze de trei ori prin Pacurari, Suleru si Colban, în timp ce nemtenii au trimis mingea în poarta lui Zaharie în doua rânduri. Desi oaspetii au punctat în debutul reprizei secunde pentru 3-3, gruparea de pe malul Somuzului avea sa-si asigure în cele din urma victoria gratie altor doua goluri semnate de Prisaca, din 11 metri, si Matei, ultimul dintr-o actiune personala.

Antrenorul Ovidiu Murariu a folosit pe parcursul întâlnirii doua formule diferite de joc:

Prima repriza: Zaharie – Constantin, F. Ailenii, Sava, Roxandari, Ov. Bosancu, Suleru, Plecanciuc, Cozma, Colban, Pacurari.

Repriza secunda: Mihai – Craiu, Tatar, Suman, Bîgu, Matei, Cara, Tomescu, Prisaca, Stoian.

Întâlnirea de joi a fost a treilea joc de verificare disputat de Juventus Falticeni în perioada competitionala. În precedentele doua, alb-negrii au bifat o victorie cu 5-3, pe teren propriu, cu Rapid CFR Suceava, respectiv o înfrângere, în deplasare, cu Politehnica II Iasi, scor 1-5.


Intră acum și în grupul de