Fotbal : Borcea este multumit de evolutia lui Dinamo in amicale


Intră acum și în grupul de

Presedintele dinamovist, Cristi Borcea, s-a declarat multumit de evolutia câinilor în partidele amicale disputate în Franta si spune ca va face tot posibilul pentru achizitiona toti jucatorii doriti de antrenorul Mircea Rednic.
Trei victorii si doua remize este bilantul înregistrat de Dinamo în turneul din Franta. Chiar daca în multe momente Rednic a fost nemultumit de evolutia alb-rosiilor, Cristi Borcea e de alta parere si e sigur ca o data cu începerea Ligii I, echipa va defila în campionat. “Foarte important pentru noi ca nu am pierdut niciun meci si usor, usor trebuie sa atingem forma maxima când începe campionatul”, a declarat Cristi Borcea.

Dorit cu insistenta de Rednic în Stefan cel Mare, Marius Niculae asteapta ca Dinamo sa se puna de acord cu Inverness asupra sumei de transfer. Câinii ofera cel mult 500 000 de euro în timp ce scotieni solicita cu 150 000 mai mult. “Avem în atac si viteza si experienta, dar nu avem forta. Miranda înca se cauta, de aceea pîna cînd nu voi îl voi avea pe Niculae sau un alt atacant, nu voi avea liniste”, a precizat Mircea Rednic.


Intră acum și în grupul de