FC Cetatea : Galearschi si Ailenei, in afara lotului


Intră acum și în grupul de

22 de jucatori s-au îmbarcat ieri în microbuzele clubului cu destinatia Vatra Dornei.

Rezultatele contradictorii din ultimele amicale nu au ramas fara urmari în cadrul lotului de jucatori, atacantul moldovean Denis Galearschi fiind ultimul nume iesit din vederile antrenorului Marian Pana. „Am decis sa renuntam la Galearschi deoarece nu cred ca este un jucator care poate sa ne ajute în liga secunda”, a motivat tehnicianul Cetatii.

Într-o situatie incerta se afla si mijlocasul Andrei Ailenei, care nu s-a alaturat lotului la plecarea în cantonament. „Ailenei s-a învoit din pricina unor probleme personale, fara sa anunte însa câte zile va lipsi de la pregatirea echipei. Intentionez sa am în cel mai scurt timp o discutie cu el, pentru a decide daca mai ramâne sau nu la Cetatea”, a explicat Marian Pana.

În aceste conditii, formatia suceveana va miza în stagiul de pregatire de la Vatra Dornei pe aportul urmatorilor jucatori: Andrei Rohetki, Viorel Gheorghe – portari, Marian Nicolau, Constantin Ungureanu, Dorel Bernard, Claudiu Streinu, Irinel Ionescu, Bogdan Cotolan, Simion Zaharie – fundasi, Ionel Celpan, Cristian Cojenel, Marius Onciu, Florin Apetri, Mircea Negru, Aron Martin, Vlad Stanescu, Alexandru Moldovan – mijlocasi, Mihai Gurita, Vespazian Colban, Tudor Homneac, Sorin Dragan, Paul Achim – atacanti.

În cursul zilei de astazi, lotul „galben-albastrilor” va fi completat de Vasile Dicher si Mihai Luca, cei doi urmând sa intre treptat în programul de pregatire al echipei, având în vedere problemele medicale pe care le-au avut în ultima vreme.

Desi pâna la startul ligii secunde au mai ramas exact patru saptamâni, oficialii Cetatii studiaza în continuare piata de transferuri. Astfel, presedintele clubului sucevean, Dumitru Moldovan poarta în aceste zile negocieri cu omologul sau de la Poli Iasi, Sorin Boca, în privinta împrumutului jucatorilor Clement Palimaru, Bogdan Tincu, Alexandru Buhusi si Bogdan Straton la gruparea de pe Areni.

Varianta aducerii celor trei ieseni este agreata si de antrenorul Marian Pana, care asteapta în cursul zilei de astazi  un raspuns pozitiv din partea formatiei din Copou.


Intră acum și în grupul de