Ioan Stan: Mă apucă râsul când văd că Gheorghe Flutur face Master Planuri de transporturi sau turism în județ. Poate vrea Republica Suceava. Îl lăsăm să se joace


Intră acum și în grupul de

Președintele PSD Suceava, senatorul Ioan Stan, a declarat în cadrul emisiunii Exclusiv 90 de minute că inițiativele lansate de Gheorghe Flutur, de realizarea a unor Master Planuri pentru Transporturi și Turism în județul Suceava sunt de râs și că acestea nu au nicio valoare dacă nu sunt făcute în colaborare cu ministerele de resort.

 „Pentru mine e un mare semn de întrebare. Să merg în Cernăuți și să fac master plan și să dau sarcini guvernului. Dacă noi vrem, separăm. Acum în Europa se poartă regionalizarea, despărțirea. Poate facem Republica Suceava”, a spus sarcastic senatorul Ioan Stan făcând referire la acțiunile președintelui CJ Suceava de lansare a trenului Cernăuți-Suceava, a urgentării drumului expres Siret-Suceava-Pașcani sau a Master Planurilor pe Turism sau Transporturi.

„Mă apucă râsul. Cum să faci Master Plan la Suceava?”, a întrebat Ioan Stan.

El a povestit și o istorioară cu un fost coleg de clasă care a ajuns la o școală specială și care a fost întrebat  ce se face la respectiva școală.

„Îl întreabă un coleg de-al meu, ce faci la școala aceea? Batem cuie, scoatem cuie și ne lasă să le și îndreptăm. Așa e și cu asta. Cum să faci Master Plan pe turism fără să te consulți cu Ministerul Turismului sau Master Plan pe transport fără să vorbești cu ministrul Transporturilor?”, a spus Stan.

El a spus că președintele Gheorghe Flutur ar trebui să meargă la Guvern și că va fi sprijinit și de cei din PSD.

Stan a afirmat că miniștrii de resort râd de inițiativele lui Gheorghe Flutur.

„Râd de acest lucru. Îl lăsăm să se joace, să bată cuie, să scoată cuie și să le și îndrepte”, a spus Stan.

Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a lansat în dezbatere două proiecte de dezvoltare a infrastructurii de transporturi și a investițiilor în  turism în județ ca parte integrantă a Planului Județean de Amenajare a Teritoriului, document programatic al județului Suceava care trebuie actualizat și adoptat de Consiliul Județean Suceava.


Intră acum și în grupul de