Un tânăr din Republica Moldova depistat în Vama Siret la volanul unui microbuz căutat de autoritățile din Polonia

Poliţiştii de frontieră din cadrul PTF Siret au indisponibilizat un microbuz marca Renault Trafic, în valoare de 90.000 lei, ce figura în bazele de date ca fiind căutat de către autorităţile din Polonia.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliției de Frontieră Suceava, Ilie Poroch Serițan, poliţiştii de frontieră din cadrul PTF Siret au indisponibilizat, vineri, un microbuz marca Renault Trafic, înmatriculat în Polonia condus de către cetăţeanul  Ivan N., în vârstă de 28 de ani, din Republica Moldova.

Bărbatul s-a prezentat, la control, pentru efectuarea formalităţilor specifice, iar în urma verificărilor în bazele de date s-a constatat că mijlocul de transport figurează cu alertă ,,bun căutat pentru confiscare’’, alertă introdusă, în data de 21.09.2017, de către autorităţile din Polonia.

În acest caz s-a deschis o acțiune penală pentru tăinuire, iar autovehiculul marca Renault Trafic, în valoare de 90.000 lei, a fost indisponibilizat la sediul poliţiei de frontieră, în vederea luării măsurilor legale ce se impun.

loading...