PSD Suceava va lansa la începutul anului viitor candidații pentru funcția de primar al Sucevei și de președinte al Consiliului Județean Suceava. Cătălin Coman, posibil candidat la președinția CJ Suceava


Intră acum și în grupul de

Președintele PSD Suceava, senatorul Ioan Stan, a declarat în cadrul emisiunii Exclusiv 90 de minute că la începutul anului viitor intenționează lansarea candidaților partidului pentru funcția de președinte al CJ Suceava și de primar al Sucevei.

„Ținta noastră e să câștigăm CJ Suceava”, a spus senatorul Ioan Stan.

Totodată, Ioan Stan a spus că PSD Suceava are în studiu câteva persoane capabile să câștige Primăria Suceava și că va fi făcută o lansare, la începutul anului viitor, a candidaturilor pentru principalele funcții de aleși locali din județ.

Întrebat dacă nu este prea devreme să lanseze candidaturile la începutul anului 2018 când alegerile sunt în 2020, Ioan Stan a răspuns că are experiența foarte bună cu primarul de Fălticeni care a fost lansat în cursă cu un an și nouă luni înainte de alegeri și că acesta a câștigat și este un primar bun.

„Trebuie să îl fac cunoscut (candidatul n.r.)”, a spus Stan.

El a exemplificat cu o eventuală candidatură a primarului de Fălticeni, Cătălin Coman, pentru președinția CJ Suceava și a arătat că până la alegerile din 2020 și cetățeanul de la Ulma trebuie să știe cine este și ceea ce a făcut ca primar în Fălticeni, cum ar fi spital, bază de agrement, 24 de kilometri de șosea, sau reabilitări de unități școlare.


Intră acum și în grupul de